Tuesday, April 27, 2010



Londra, 26 aprilie (EFE) .- cântăreaţă Whitney Houston a dezamăgit în primul ei concert la Londra de dupa 1999, deoarece "nu si-a scos in public" "soprana", cum a fost numita vocea ei, ceea ce a cauzat ca mii de fani sa părăseasca sala.

Artista de 46 de ani, în stare destul de rea, după problemele cu drogurile şi mariajul său esuat, a cântat aseară doar câteva versete ale unor melodii celebre şi a făcut un spectacol dezastruoas cu "I Will Always Love You" neputand atingand note inalte, raporteaza astăzi "Evening Stantard."

"Prietenul meu, soprana nu vrea să vină", a spus Whitney, referindu-se la vocea spectaculoasa care a facut-o celebra in anii '80, uneori, cântă, dar nu in seara asta. -.

"Închideţi aer condiţionat,...., ma aduce la soprana", a adăugat ea, la uimirea publicului.

Houston, care se întoarce la acţiune azi şi mâine la Londra, a început cu stângul turneul său mondial, dupa un spectacol oribil în Australia şi o internare intr-un spital din Paris pentru probleme respiratorii.

Cu toate acestea, single-ul de pe cel mai recent album al său,a fost un succes, cu peste 300.000 de exemplare vândute în cateva săptămâni de la lansare.

No comments: